Unik eksponering og kreativ aktivering

Som EksklusivPartner i Lyngby Boldklub får du eksklusive og unikke eksponerings-rettigheder – det kan være på spillertøj, tribuner eller talentaktiviteter. For de ambitiøse lokale, regionale og landsdækkende virksomheder er det en unik platform til at positionere sig i landets mest købestærke område, opbygge brand awareness og styrke relationen til både vores spillere, fans, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Brand aktivering er dertil en naturlig del af partnerskabet. At få opmærksomhed og opbygge loyalitet hos modtagerne – uanset om det er fans, medlemmer, spillere eller partnere – kræver i dag mere end blot et logo på trøjen. I dag skal du som sponsor gøre en forskel, være en del af oplevelsen og – vigtigst af alt – tage udgangspunkt i modtagernes behov.

Aktiveringen kan både ske i form af events på stadion og via digitale kampagner – før, under og efter kampene. Her arbejder vi altid ud fra konceptet ”En del af oplevelsen”, hvor vores partenere bliver involveret i oplevelses-universet, viser interesse for deres målgruppe og herfra styrker deres loyalitet.

Udover eksponerings- og aktiveringsrettighederne får din virksomhed selvfølgelig også glæde af vores VIP-hospitality på Lyngby Stadion og netværksmuligheder på tværs af Lyngby Boldklubs partnerkreds.

Kontakt Jonas Abildtrup for at høre nærmere om mulighederne.

[DK=20150828: Fin stemning på Lyngby Stadion efter Danilo Arrieta, LB har scoret til 2-0] [UK=20150828: Lyngby BK supporters celebrating]