VIDEO: Lyngbys unge målscorer kunne ikke være i sig selv

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Adam Sørensen løb solen sort mod Silkeborg, da De Kongeblå gæstede søhøjlandet søndag eftermiddag, og det skulle vise sig at betale sig da hans mål satte De Kongeblå i gang. Med sit mål blev han også den yngste Lyngby-målscorer i Superligaen nogensinde med sine 17 år og 183 dage. Hør den glade drengs reaktion på kampen i videoen.

Skal du støtte Lyngbys videre færd mod endnu en sæson i Superligaen, så kom på Lyngby Stadion torsdag den 17. maj kl. 20:00, hvor Randers FC kommer på besøg. Køb din billet her: http://shop.lyngby-boldklub.dk/kampe/lbk-rfc-17-maj-18

Læs også: Overlevelseskampen – Kom på stadion mod Randers

Se også: VIDEO – Nørgaard fik kuldegysninger over fansene

Højdepunkter: Kongeblåt avancement efter 2-2 i Silkeborg

Læs også: Kongeblåt avancement

Du kan se flere billeder og høre reaktioner på både vores Facebook og Instagram

NBL
Top