Jönsson A/S trøjesponsor for Lyngby Boldklub

Når Lyngby Boldklub i dag løber på banen til hjemmekampen mod Brøndby IF, bliver det med Jönsson A/S som trøjesponsor.
Entreprenørvirksomheden Jönsson og Lyngby Boldklub har netop indgået et samarbejde om et trøjesponsorat. Som en del af samarbejdsaftalen vil Jönsson pryde de kongeblå spilletrøjer, når spillerne søndag tager mod Brøndby IF på Lyngby Stadion. Samarbejdet træder i kraft med øjeblikkelig virkning.
”Lyngby Boldklub er en meget sympatisk klub med stolte traditioner og en unik talentudvikling. Vi vil gerne være med til at støtte projektet og sikre, at klubben kan fortsætte. Vi er rigtig glade for, at vi kan være med til at hjælpe klubben nu og her,” siger Thomas Normann, administrende direktør i Jönsson A/S, og fortsætter:
”Vores håb er, at klubben overlever. Der skal nok komme mange flere sponsorer nu og med nye ejere, men der skal flere “Lyngby-friends” på banen her og nu, som jeg forstår det. Man kan blive medejer fra 50.000 og op til en million, så klubben kan få ro til at sikre eksempelvis en af de udenlandske interessenter. Som sponsor er vi stolte af, at der med vores og en række erhvervsfolks hjælp fortsat skal spilles Superliga-fodbold på Lyngby Stadion – startende idag” fortæller Thomas Normann.
Fra klubbens side er man både glad og rørt over en større sponsor så hurtigt i forløbet.
“Det viser jo alt om Lyngby-brandet, at en stærk og professionel entreprenør som Jönsson stiller op, endda mens klubben er ved at blive reddet. Jeg tror, at den professionelle nye ejerkreds, der bygger på kompetente og realistiske erhvervsfolk, allerede smitter. Jönsson-sponsoratets signalværdi er uvurderligt. Hele Lyngby håber, at det kan åbne døre til flere seriøse sponsorer” siger Birger Jørgensen, direktør i Lyngby Boldklub.
Læs mere om Jönsson A/S på www.jonsson.dk.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products