Lyn og torden afbrød U17 i Esbjerg

Lyngbys U17-talenter måtte se deres kamp mod Esbjerg afbrudt i pausen på grund af lyn- og tordenvejr. U19 tabte 2-0

Der var lørdag eftermiddag lagt op til et klassisk dobbeltopgør, da Lyngbys U17- og U19-hold var draget til den jyske vestkyst for at måle sig med Esbjergs talenter. Desværre skulle vejrguderne vise sig at spille en lidt for stor rolle for i særdeleshed U17-talenterne, der måtte se deres kamp afbrudt i pausen mellem første og anden halvleg, hvor Esbjerg førte 1-0. Årsagen til afbrydelsen var, at kampens dommer vurderede, at det lynede og tordnede i en sådan grad, at det var til fare for spillerne. Om kampen skal genoptages, spilles om eller en helt tredje mulighed vides endnu ikke, men det bliver besluttet på et senere tidspunkt.

Dårlig første halvleg kostede for U19
U19-talenternes opgør fandt sted før U17-kampen, og derfor havde vejret endnu ikke vist sig fra sin værste side. Det betød dog ikke, at de unge talenter slap for regn, slud og stærk vestjysk vind, som var en faktor gennem hele kampen. Den kom Esbjerg klart bedst ud til, og allerede i løbet af de første par minutter fik de spillet sig frem til to hjørnespark. På det andet af disse fik værterne bragt sig foran 1-0, og dermed var Lyngby-talenterne sat under pres fra starten.

Det fortsatte også bogstaveligt talt efter føringsmålet, hvor De Kongeblå aldrig formåede at spille sig ud af Esbjerg-presset. I stedet fik hjemmeholdet sat endnu en scoring ind efter tyve minutters spil på en flot afslutning lidt ude for feltet, og så var det for alvor op ad bakke. I anden halvleg kom Lyngby-spillerne bedre med, og det begyndte efterhånden at ligne en mere lige kamp, men lige lidt hjalp det – Esbjerg trak fortjent det længste strå og sejrede 2-0 på eget græs.

Efter kampen var U19-cheftræner Thomas Lollike skuffet og ærgerlig over første halvlegs præstation:

”Jeg er meget utilfreds med vores præstation i første halvleg. Vi var ikke modne nok eller klar oppe i hovederne på trods af grundig forberedelse. Esbjerg overraskede os på ingen måde, men alligevel formåede vi ikke at håndtere dem, og det er jeg skuffet over,” siger Lollike og fortsætter:

”I anden halvleg hanker vi op i os selv og viser, at vi godt kunne være med, hvis vi havde været klar fra starten. Det er selvfølgelig ærgerligt og ikke godt nok, at vi ikke viser det i første halvleg, men omvendt må vi også anerkende Esbjergs præstation.”