Både U17 og U19 vandt over Vejle lørdag eftermiddag

Talenterne dobbeltsejrede mod Vejle

Både U17 og U19 vandt over Vejle lørdag eftermiddag, og dermed bevarer begge mandskaber deres fornemme ubesejrede stime

De Kongeblås U17- og U19-hold skulle lørdag eftermiddag i aktion hjemme på Lyngby Stadion, hvor modstanderen var Vejles talenter. Begge Lyngby-mandskaber var før kampen ubesejrede i flere kampe, og den stime skulle naturligvis gerne udbygges mod vejlenserne i lørdagens dobbeltopgør.

U19 imponerede på ny
U19 lagde som vanligt først fra land, og her var det fra kampens start tydeligt, at De Kongeblå var fyldt med selvtillid. De tilspillede sig nemlig flere gode chancer efter flotte angreb, hvor Jens Odgaard blandt andet headede på overlæggeren, mens Oliver Kjærgaard sparkede både over og forbi mål på en pæn chance efter et kvarters tid. Derudover tegnede Mads Kaalund sig for et par forsøg, men den største chance tilfaldt imidlertid Lorent Callaku, som efter en halv time misbrugte en friløber, da Vejle-målmanden parerede hans afslutning på stolpen.

Kort efter forsøgte Callaku så at gøre skaden god igen med et fint forsøg på et kort aftræk, som endnu en gang blev afværget. Offensivspilleren var dog ikke færdig, for kort før pausen leverede Gustav Marcussen nemlig et fremragende forarbejde til ham, som han kvitterede for ved at banke 1-0-føringen ind bag Vejle-målmanden med en venstrebensafslutning. Dermed var tredje gang altså lykkens gang for Callaku, og kort efter gik de to hold i omklædningsrummet efter 45 gode Lyngby-minutter, hvor de reelt kun kunne ærgre sig over kun at være foran med et enkelt mål.

Det viste sig tidligt i anden halvleg at kunne blive et problem, for den var ikke mange minutter gammel, før Libetwa Mamili i Lyngby-buret måtte afværge en udligning via årvågent målmandsspil. De Kongeblå kunne dog stadig true gæsterne, og igen var det Callaku, som med et par fine træk og en udmærket afslutning endnu en gang testede Vejle-målmanden. Derfra fortsatte Lyngby-dominansen, dog uden de helt store chancer til følge, og så blev det som ventet lidt hektisk mod slutningen, hvor Vejle blandt andet ramte overlæggeren efter hjøoslash;rnespark. Mere blev det imidlertid ikke til, og dermed tog De Kongeblå endnu en skalp her i foråret, hvor de efter seks kampe fortsat er ubesejrede.

U17 kom flot igen
Kort efter sidste fløjt i U19-holdenes kamp var det så U17-talenternes tur, og her var det Vejle, der kom bedst ud af startblokken. Alene i de første 20 minutter tegnede de sig for et par fine forsøg, mens De Kongeblå ikke for alvor blev farlige, og tæt på den halve time måtte Oskar Snorre i målet så i aktion med en god redning. En Vejle-scoring lå imidlertid gevaldigt i luften, og efter en halv times spil måtte Snorre så give fortabt, da gæsterne straffede et boldtab ved at bringe sig på 1-0. Kort efter ramte de så stolpen, og dermed kunne Lyngby-spillerne bestemt være tilfredse med kun at være bagud 1-0 ved pausen.

Anden halvleg krævede en helt anden indstilling, hvis de tre point skulle i hus, og det tydede da også hurtigt på, at De Kongeblå var klar over det faktum. Spillet var stadig ikke prangende, men der blev investeret mere på alle parametre, og det gav hurtigt en udligning ved Waldemar Clem, hvis venstrebensafslutning strøg ind i det korte hjørne. Herefter tippede affæren mere og mere over til Lyngbys side, og resultatet heraf kom efter et hjørnespark, hvor Esben Wolf havde sidste fod på bolden tæt under mål, hvilket bragte De Kongeblå foran 2-1.

Herefter åbnede kampen op og blev en åben slagudveksling, og mens Lyngby-spillerne måske burde have sat en ekstra pind i kassen, kunne vejlenserne også sagtens have udlignet med lidt mere held og dygtighed. Det lykkedes dem imidlertid ikke, og derfor blev det til en 2-1-sejr til De Kongeblå, som dermed er ubesejrede i fem kampe. Med de tre point er U17-talenterne fortsat at finde på femtepladsen, hvor de står noteret for 30 point i 20 kampe, mens U19 går forbi Vejle og nu indtager syvendepladsen med 20 point for 17 kampe.