Cheftræneren tilfreds med udbyttet af Varberg-kamp

Cheftræner Jack Majgaard Jensen er tilfreds med 2-2-kampen mod Varberg BoIS – især fordi kampen pressede holdene til det yderste.
Lyngby spillede lørdag eftermiddag uafgjort 2-2 mod Varbergs BoIS. Prøvespilleren Vanderson scorede for hjemmeholdet mens offensivspillerne Frederik Gytkjær og Gustav Therkildsen scorede for De Kongeblå i en træningskamp, der især testede holdenes evner til at kontrollere en hurtig bane:
”Der var rigtig højt tempo i kampen, så på den måde blev det en rigtig god træningskamp for begge hold, som blev presset maksimalt især i første halvleg. I mange situationer syntes jeg egentlig at vi lykkes fint med at spille på den måde vi gerne vil. Vi får sat spillet rigtig godt op i flere situationer og træffer mange gode beslutninger offensivt”.
”2. halvleg bliver lidt mere rodet, men der er igen mange gode situationer, hvor vi får sat spillet. Alt i alt var det en rigtig fin træningskamp, hvor vi fik nogle svar både kollektivt og indbyrdes” fortæller Jack Majgaard Jensen, der også så en kamp hvor det høje tempo fik sat sit præg på de afgørende situationer:
”Vi manglede måske lige den sidste tekniske kunnen for at skabe de afgørende chancer, men der var rigtig mange gode mønstre især i første halvleg. På grund af det høje tempo og den meget hurtige bane, så sneg der sig mange fejl ind hos begge hold, og det gav nogle omstillingsmuligheder til Varberg. På grund af det høje tempo er det forståeligt, men vi skal alligevel blive bedre her syntes jeg” lyder det fra Lyngby-træneren.
Jack Majgaard Jensen sender nu sit mandskab tilbage på træningsbanen inden turen igen går til Sverige i næste weekend. Her venter der lidt af en mundfuld i form af Halmstad fra den bedste svenske række.