'En godt gennemført kamp'

Lyngby vandt her til eftermiddag den sidste træningskamp inden det for alvor går løs i Nordic Bet Ligaen på Torsdag i Herfølge. Dagens modstander var Næstved som blev sendt hjem til Sydsjælland med et 2-0 nederlag i bagagen.
1. halvleg bød på flere store og halvstore muligheder til begge mandskaber, men i 2. halvleg formåede Lyngby at sætte sig mere på tingene, hvilket var udslagsgivende for de to scoringer, der blev sat ind af unge Jeppe Tverskov og anfører Mathias Tauber.
Cheftræner Johan Lange var efter kampen tilfreds med sejren over et godt Næstved-mandskab, men påpegede også, at sejren var fortjent ud fra kampens forløb.
" Det var en godt gennemført kamp mod et godt Næstved-hold, hvor der udover i kampen blev større forskel på de to hold og således en fortjent sejr"
Lyngby-mandskabet kom også igennem kampen uden nogle skader eller andre gener og dermed er holdet i en god forfatning til den sidste uge af opstarten før sæsonpremieren mod HB Køge på Torsdag.
"Vi er glade for, at alle spillere kom godt igennem kampen uden nogle gener, således at vi kan få en god sidste uge af opstarten inden sæsonpræmieren allerede på torsdag", sagde Lyngby-træneren.
Lyngby møder i Nordic Bet Ligaens sæsonpremiere på torsdag d. 25. juli, HB Køge på SEAS-NVE Park i Herfølge med Kick-off kl. 18.00