Uafgjort i første sommertræningskamp

En lidt speciel første træningskamp denne sommer sluttede uafgort mellem de danske mestre fra FC København og de kongeblå. David Boysen bragte Lyngby foran i kampen, der sluttede 1-1.

De danske mestre fra FC København var første test-modstander for de kongeblå denne sommer. Lørdag satte de to mandskaber hinaden i stævne i en lukket træningskamp, der blev afviklet under lidt specielle forhold. De to trænere havde nemlig havde aftalt at afvikle kampen over 3 x 25 minutter, da det dels er tidligt i sæsonforberedelserne og dels gav bedre mulighed for at få alle spillerne i kamp. Begge dele blev opfyldt i en god omgang træningskamp med relativt mange fejl fra begge mandskaber, der dog samtidig kom i gang og fik løbet nogle meter.

Første halvleg var relativt chancefattig. FCK havde kampens første chance ved Pape Diouf, mens Frederik Gytkjær testede den svenske landsholdsreserve Johan Wiland i den anden ende med en hård afslutning fem minutter før den første pause. Det lignede en nulløsning i de første 25 minutter, men kort før pausen slog de kongeblå til på en hurtig omstilling.

Lukas Fernandes havde ingen problemer med at pille et hjørnespark ned og med et langt udkast fandt han David Boysen, der fornuftigt holdt på den, fik hjælp med frem og lod bolden skifte side. Boysen løb derefter dybt og modtog igen en millimeterpræcis pasning, som Lyngby-kanten ingen problemer havde med at ekspedere forbi Johan Wiland til en Lyngby-føring på 1-0.

Tre minutter efter den første pause lykkedes det imidlertid for FCK at få udlignet, da Tobias Christensen lobbede bolden over Lyngbys målmand Fernandes. FC København havde endnu et par gode muligheder, men mod slutningen af 2. halvleg kom Lyngby igen frem til et par gode muligheder. Lasse Fosgaard stod for en fin mulighed, men 2. halvleg gav kun den ene FCK-scoring.

3. halvleg blev tilgengæld uden mål. Et par gode FCK-hjørnespark skabte et par farlige situationer, men Lyngby-forsvaret og en velspillende Nicklas Højlund reddede kastanjerne ud af ilden for de kongeblå, der dermed sikrer sig 1-1 mod de forsvarende danske mestre.