NF: 3 meget flotte mål

Lyngbys manager Niels Frederiksen er fornøjet over, at sejrsstimen onsdag aften fortsatte med en 3-1-sejr over Hjørring. En sejr, der ifølge manageren kunne være blevet større.
Lyngby fik onsdag aften den tredje sejr på stribe, da FC Hjørring blev sendt hjem fra Lyngby Stadion med et nederlag på 3-1. Fra trænerbænken kunne manager Niels Frederiksen se Kim Aabech, Uffe Bech og Jonas Henriksen afgøre kampen til hjemmeholdets fordel, hvilket var fuldt fortjent set fra Frederiksens stol:
”Generelt synes jeg, at det var en meget fortjent sejr, som vel godt kunne have været større, hvis vi havde haft lidt mere kvalitet i det vi lavede. Jeg synes dog vi scorer 3 meget flotte mål, så det er vi meget tilfredse med” fortalte Niels Frederiksen efter kampen.
Lyngby-manageren erkender dog samtidig, at FC Hjørring i perioder gjorde det svært for Lyngby. En række store fejl fik dog ikke indflydelse på resultatet og generelt synes Niels Frederiksen, at der i perioder var nervøsitet at spore hos hjemmeholdet: ”Jeg synes at vi bliver lidt forkrampede, når vi er på bolden. Vi stresser for meget og det kan man jo også se som et udtryk for, at vi så gerne vil vise hvad vi kan. Men når det så ikke lykkes så bliver det lidt nervøst og ja, forkrampet” fortalte Niels Frederiksen.
Niels Frederiksen har nu et par dage til at forberede sig selv og holdet på den kommende opgave. Allerede lørdag går det løs igen, når de kongeblå drager til Slagelse for at møde oprykningskonkurrenterne fra FC Vestsjælland.